HET VERZEGELEN VAN NINGBO ROBON., LTD

KWALITEIT ALS MET HOOGSTE PRIORITEIT

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productenrubber o-ringen

De veelzijdige Oranje Kleuren Rubbero-ringen, Hydraulische O-ringenverbindingen verhinderen Vloeibare Lekkage

De veelzijdige Oranje Kleuren Rubbero-ringen, Hydraulische O-ringenverbindingen verhinderen Vloeibare Lekkage

  • Versatile Orange Color Rubber O Rings , Hydraulic O Rings Seals Prevent Fluid Leakage
  • Versatile Orange Color Rubber O Rings , Hydraulic O Rings Seals Prevent Fluid Leakage
  • Versatile Orange Color Rubber O Rings , Hydraulic O Rings Seals Prevent Fluid Leakage
  • Versatile Orange Color Rubber O Rings , Hydraulic O Rings Seals Prevent Fluid Leakage
 • Versatile Orange Color Rubber O Rings , Hydraulic O Rings Seals Prevent Fluid Leakage

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: Robon
  Modelnummer: AS568

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 30
  Prijs: 0.01-10
  Verpakking Details: karton
  Levertijd: 3-10 dagen
  Betalingscondities: T/T
  Levering vermogen: 500 000 PCs/Dag
  Contact
  Gedetailleerde productomschrijving
  Stijl: O-ring Materiaal: Rubber
  Plaats van herkomst: Ningbo, China temperatuur: -40℃~220℃
  Hardheid: kust 40~85 Functie: lage temperatuurweerstand
  Functie: Ozonweerstand standaard: AS568, P, G, S
  Hoog licht:

  thick rubber o rings

  ,

  mini rubber o rings

  Rubbero-ringen zonder Lekkage van Hydraulische Vloeistof in Oranje Kleur Viton 75

   

  Een O-ring is een ronde ring die als pakking voor het verzegelen van een verbinding wordt gebruikt. De O-ringen worden typisch geconstrueerd uit polyurethaan, silicone, neopreen, nitrilrubber of fluorocarbon. Deze ringen worden algemeen gebruikt in mechanische toepassingen, zoals pijpverbindingen, en helpen om een strakke verbinding tussen twee voorwerpen te verzekeren. De O-ringen worden ontworpen om in een groef of een huisvesting worden gezet die de ring op zijn plaats houden. Eens in zijn spoor, wordt de ring samengeperst tussen de twee stukken en, op zijn beurt, leidt tot een sterke verbinding waar zij samenkomen.

   

  De O-ringen zijn zowel goedkoop als eenvoudig in ontwerp en zijn daarom zeer populair in productie en de industrie. Indien correct opgezet, kunnen de O-ringen een hoop van druk zeer weerstaan en in vele toepassingen daarom gebruikt waar de lekken of het verlies van druk onaanvaardbaar zijn. Bijvoorbeeld, verhinderen de O-ringen in hydraulische cilinders worden lekkage van hydraulische vloeistof en staan voor het systeem toe om de druk tot stand te brengen en te weerstaan die voor verrichting wordt vereist gebruikt die.

   

  De O-ringen worden zelfs gebruikt in hoogst technische bouw zoals ruimteschepen en andere vliegtuigen. Een defecte O-ring werd geacht de oorzaak van de catastrofe van Ruimteveereiser in 1986. Een O-ring in de vervaardiging van de stevige raketspanningsverhoger wordt gebruikt verzegelde niet als verwachte wegens de koude weersomstandigheden op lancering die. Derhalve explodeerde het schip na slechts 73 seconden in vlucht. Dit benadrukt het belang van de O-ring evenals zijn veelzijdigheid.

   

  Natuurlijk, worden de verschillende die types van O-ringen uit verschillende materialen worden gemaakt gebruikt voor diverse taken. De O-ring moet aan zijn toepassing worden aangepast. Verwar niet nochtans, gelijkaardige uitvindingen die niet rond zijn. Deze voorwerpen zijn broer aan de O-ring en verbindingen eenvoudig in plaats daarvan genoemd.

   

  • Statische Verbinding - de het verzegelen actie leidde tot tussen twee het koppelen oppervlakten zonder lekkage van vloeibare of minimale verspreiding van gas.


  • Dynamische Verbinding - de het koppelen oppervlakten hebben relatieve beweging met minimale lekkage die van vloeistof (nuttig om de het verzegelen efficiency te beschermen, als smeermiddel dienst doen)

   

  De eenvoudige meetkunde is het belangrijkste kenmerk van een O-ring die, samen met juist elastomeer de selectie in lage kosten, makkelijk te gebruiken en efficiënt een verzegelend systeem resulteert. Elastomeric materialen, wanneer samengeperst, reageren als een hoge viscositeitsvloeistof die toegepaste spanning in elke richting overbrengt; derhalve dient de O-ring als barrière, die de lekwegen tussen de het verzegelen oppervlakten blokkeren.

   

  De O-ringen bieden verscheidene voordelen over andere verzegelende systemen aan: eenvoud van bouw, gestandaardiseerde verbindingsafmetingen, brede selectie van materialen, geschiktheid voor zowel statische als dynamische toepassingen, het standaard afmeten van klieren, lage kosten toe te schrijven aan hoog volume productie.

   

   

  Contactgegevens
  Ningbo Robon Sealing CO.,LTD

  Contactpersoon: Tiffany

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)